DOLAR 32,2202 0.13%
EURO 35,0281 0%
ALTIN 2.503,950,07
BITCOIN 22403370,66%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’li Dalgıç’tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
  • Omnis Haber
  • Gündem
  • CHP’li Dalgıç’tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü

CHP’li Dalgıç’tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü

ABONE OL
25 Mart 2024 01:06
CHP’li Dalgıç’tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Mudanya ilçesi kırsalındaki Çağrışan Halk Eğitim Merkezi’nde taş yapıştırma, dikim ve keçe kurslarında maharetlerini sergileyen kadınları ziyaret eden CHP Mudanya Belediye Başkan adayı Deniz Dalgıç, kadınların emeklerine ve eserlerine hayran kaldı.

Dalgıç, kadınlarla birlikte taş boyama ve yün keçe işleme atölyelerine katılarak üretkenliğe ortak oldu.

Mudanya vizyonunda üreten kadınların ön planda olduğunun altını çizen Dalgıç, kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamda daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Kadınların ekonomisini güçlendirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Dalgıç, “Kadınlarımız müthiş üretkenler. Bizim bu ürünleri değerlendirmemiz lazım. Kadınlarımızın ürünlerini sergileyebileceği galeriler ve dükkanlar açacağız. Üretmeyi kesmeyin. Üreten kadınlara ihtiyacımız var. Sizler değer oluşturmaya devam edin, biz de size her türlü desteği vereceğiz” diyerek destek sözü verdi.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

casino siteleri Jokerbet - Organik takipçi -
Spotify takipçi hilesi - asgari ücret - izmir haber - ilkhaber - bursahayat - Yenigün Gazetesi - tercüme bürosu - Kocaeli Haber - takipçi satın al - Smm Paneli - Instagram İzlenme Satın Al - Uçak Bileti - Eşya depolama - Adıyaman Haber - Kastamonu Haber - Kastamonu Haber - Webtoon Oku -